Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Milić: Krivo nam je zbog rezultata protiv Iskre, u Pljevljima ćemo probati da se ispravimo

“Plavi” su nedodirljivi na vrhu, a nakon meča pod Golubinjom (večeras, 20.00), mogu da naprave novi veliki korak ka tituli

Budućnost je u Danilovgradu doživjela poraz nakon 223 dana, naoko težak (4:1), ali suštinski bezbolan.

Milić, Foto: FK Partizan

“Plavi” su nedodirljivi na vrhu, a nakon meča pod Golubinjom (večeras, 20.00), mogu da naprave novi veliki korak ka tituli.

“Niko ne voli da gubi, ali i najbolje ekipe izgube meč. Krivo nam je zbog rezultata protiv Iskre, ali potrudićemo se da to ispravimo u Pljevljima. Dugujemo to sebi, stručnom štabu, upravi kluba i navijačima. Očekujem pravu Budućnost pod Golubinjom – rekao je Stefan Milić, kapiten podgoričkog tima, koji nastavlja:

“Nijesmo loše odigrali u Danilovgradu. Imali smo situacije da povedemo, ali u drugom poluvremenu nije išlo. Nije bila naša noć. Iskra je zasluženo pobijedila. Vjerujem da ćemo sa večeras vratiti na pobjednički put i prići bliže tituli”, kazao je mladi defanzivac koji po završetku sezone odlazi u zagrebački Dinamo.

Budućnost je imala teških mečeva pod Golubinjom, čak i kada je bila jača, ili puno jača od Rudara, kao što je sada slučaj.

O tome svjedoči činjenica da su plavi od 5. maja 2013. do 28. septembra 2019. bili bez pobjede u Pljevljima.

“Biće i ovoga puta mnogo zahtjevna utakmica za nas. Rudar je dobra ekipa, a to je pokazao prije pojave korona virusa. Znam da će biti silno motivisani, ali bićemo i mi. Kvalitet je na našoj strani i očekujem da to presudi”, ističe Milić.

Nijesu ni Podgoričani bez kadrovskih problema – Božović, Grbić i Vujačić pauziraju zbog kartona, dok je Ivanović lakše povrijeđen.

“Remete nas kartoni, ali svako ko izađe na teren potrudiće se da izvuče najbolje iz sebe. Uvijek idemo na pobjedu”, zaključio je Milić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve