Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Milan traži dugoročno rješenje u napadu: Jović mijenja Ibrahimovića

Vrlo je moguće da će ovo biti posljednja Ibrina sezona, a Milan će morati da potraži dosljednu zamjenu u napadu. Postoji nekoliko igrača koje Milan prati, no navodno je odluka pala na Luku Jovića

Zlatan Ibrahimović možda nije spreman da igra na nivou kao prethodnih godina, a toga su itekako svjesni na San Siru.

Jović, Foto: EPA

Ibrahimović se vratio u Milan kako bi pomogao timu da se vrati u Ligu prvaka, ali “rosoneri” i dalje imaju velikih problema i do pandemije koronavirusa i prekida prvenstva, nije izgledalo kao da ćemo ih naredne sezone vidjeti u najelitnijem klupskom takmičenju.

Vrlo je moguće da će ovo biti posljednja Ibrina sezona, a Milan će morati da potraži dosljednu zamjenu u napadu. Postoji nekoliko igrača koje Milan prati, no navodno je odluka pala na Luku Jovića.

Bivši saigrač Ante Rebića iz Frankfurta prešao je u Real Madrid prošlog ljeta za 60 miliona eura, no definitivno nije pokazao da je zreo za madridskog velikana, iako je prethodno u dvije sezone u Eintrachtu sa 36 golova bio prava senzacija.

Milan je spreman pozajmiti Jovića, a onda otkupiti njegov ugovor, no ostaje da se vidi je li Luka spreman da seli u Italiju. Milan će uostalom biti primoran da preuzme njegovu platu i da godišnje izdvaja pet miliona eura za njegov angažman.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve