Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Milan prodao Pjonteka?

Poljak u dresu Totenhema?

Engleski mediji pišu da je Milan prodao poljskog napadača Kšištofa Pjonteka.

Foto: Metro.co.uk

“Rosoneri” su u januarskom prelaznom roku angažovali Zlatana Ibrahimovića, a navodno je na poragu potpisa i napadač Intera Mateo Politano i jasno je da za Pjonteka više nema mjesta.

Za njega se interesovao Totenhem nakon što mu se povrijedila prva zvijezda Hari Kejn, a do dogovora s Milanom je brzo došlo. Rosoneri su svog napadača, kojeg su kupili prošle godine od Đenove prodali za 28 miliona eura i on bi se u narednih 48 sati trebao naći u prostorijama Totenhema kako bi obavio ljekarske preglede, prenose Englezi.

Osim 28 miliona eura koliko će iznositi obeštećenje, Milan može dobiti još dodatnih 4,7 kroz razne bonuse tako da bi transfer vrlo lako mogao otići i na nešto više od 32 miliona evropskih novčanica. Inače, Milan ga je prošlog januara platio 35 miliona.

Ipak, sa ozvaničenjem transfera treba biti vrlo oprezan pošto italijanski mediji baš i ne prenose da je sitaucija tako ozbiljna kako pišu Englezi. Najveći ekspert za transfere u Italiji Đanluka Di Marcio sinoć je prenio informaciju da je Totenhem želio Pjonteka na pozajmicu ali je odbijen. Kasnije su Sparsi navodno željeli u transfer da uključe Huana Fojta ili Victora Vanjamu, ali Milan navodno želi samo čist novac za svog napadača.

Totenhemu se žuri obzirom da se Kejn nedavno povrijedio i na terenu ga neće biti do aprila. Zbog toga je Sparsima hitno potreban novi napadač i vidjećemo hoće li to biti baš Pjontek.

Inače, Poljak je od dolaska u Milan upisao 15 golova na 39 utakmica, ali ove sezone igra vrlo slabo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve