Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Milan nakon drame savladao Đenovu i sačuvao Đampaola na klupi

Milan nakon reprezentativne pauze ima priliku da uveže još jednu pobjedu, mada poznavajući crveno-crne ove sezone, Leće može da bude jako nezgodan rival

Fudbaleri Milana savladali su Đenovu sa 2:1 kao gosti u sedmom kolu italijanske Serije A.

Foto: Twitter

Rosoneri su imali tri uzastopna poraza, a situacija nije bila obećavajuća ni večeras poslije 45 minuta igre na Luiđi Ferarisu. Naime, Rosoneri su gubili sa 1:0, pošto je Šene postigao gol u 41. minutu iz slobodnjaka, ali uz veliku pomoć Rejne.

Iskusni golman Milana katastrofalno je reagovao i doslovno je počastio Đenovljane, a prethodno je šansu dobio da brani jer je Donarumi pozlilo prije meča.

Đampaolo je već na poluvremenu u igru ubacio Leaa i Paketu i upravo je to razdrmalo stvari na terenu i Milan je uspio da preokrene.

Teo Ernandez je u 52. minutu postigao lijep gol iz ‘mrtvog’ ugla, a u 57. minutu dosuđen je penal za goste, uz isključenje Biraskija zbog igranja rukom. Kesi je bio precizan s 11 metara za preokret Milana.

U 79. minuti novi crveni karton, ovaj put beku gostiju Kalabriji, pa se do kraja igralo 10 na 10. Prijetila je Đenova, Milan čekao priliku da iz kontre riješi sve, a najveće uzbuđenje viđeno je u nadoknadi.

Rejna je dodirnuo Kuamea koji je bio u šesnaestercu Milana, ovaj pao, a sudija pokazao na penal. I nakon VAR provjere, odluka nije promijenjena, pa je Đenova dobila veliku šansu da ostane neporažena. Kada je već izgledalo da Milan tone do kraja, Rejna se pretvorio u junaka i odbranio udarac vezisti domaćeg tima.

Milan nakon reprezentativne pauze ima priliku da uveže još jednu pobjedu, mada poznavajući crveno-crne ove sezone, Leće može da bude jako nezgodan rival.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve