Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Milan: Kaldara debituje u derbiju za plasman u Ligi šampiona

Milanovo najskuplje pojačanje od prošlog ljeta, konačno je spremno za debi u Seriji A i to u derbiju protiv Lacija u kojem se možda odlučuje i o plasmanu u Ligu šampiona

Dobre vijesti za sve navijače Rosonera. Matija Kaldara je spreman za prvi meč u dresu Milana u prvenstvu.

Foto: Antena M

Milanovo najskuplje pojačanje od prošlog ljeta, konačno je spremno za debi u Seriji A i to u derbiju protiv Lacija u kojem se možda odlučuje i o plasmanu u Ligu šampiona.

Italijanski štoper je stigao ljetos u Milan iz Juventusa u trampi za Leonarda Bonućija i procijenjen je na 35.000.000 eura po čemu je bio najskuplji transfer Rosonera prošlog ljeta.

Kaldara se odmah povrijedio po dolasku na pripreme i na debi čekao do 20. septembra kada je odigrao prvi i za sada jedini meč u dresu Rosonera – protiv Didelanža u Ligi Evrope. Posle toga je povrijedio Ahilovu tetivu i morao na petomjesečnu pauzu.

Italijanski mediji najvljuju da će mu Gatuzo pružiti šansu u subotu veče protiv Lacija na San Siru što je možda i meč sezone za Milan. Ako pobijede, Rosoneri će ostati na četvrtom mjestu sa dobrim izgledima za plasman u Ligu šampiona jer poslije toga nemaju nijedan meč sa direktnim konkurentima do kraja sezone.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve