Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Milačić: Bezlično prvenstvo, slabo suđenje, mali broj gledalaca…

Trka za titulu riješena je u posljednjem kolu, Budućnost je šesti put postala državni prvak i to zahvaljujući boljem međusobnom učinku u odnosu na Sutjesku

Branislav Milačić, jedan od najcjenjenijih stručnjaka u Crnoj Gori, izjavio je da je domaći šampionat ove sezone bio bezličan i da mu je teško da u ovom trenutku komentariše zbivanja u crnogorskom fudbalu.

Trka za titulu riješena je u posljednjem kolu, Budućnost je šesti put postala državni prvak i to zahvaljujući boljem međusobnom učinku u odnosu na Sutjesku.

“Veliki sam ljubitelj fudbala, a u ovom trenutku mi je jako teško pričati o crnogorskom. Ništa ove sezone nije krenulo nabolje, već nagore. Imali smo bezlično prvenstvo, bez dobrih partija klubova, sa slabim suđenjem, sa malim brojem gledalaca. Sve ono što bi generalno trebalo da krasi fudbal, u Crnoj Gori to nismo imali”, rekao je Milačić gostujući u jutarnjem programu TV7 i dodao:

“U takvoj borbi, izjednačenoj, kada recimo u meču lidera i fenjeraša nema prevelike razlike u kvalitetu igre, sem u kvalitetu pojedinaca, Budućnost je zasluženo došla do titule. Sutjeska je bila blizu, imala šansu da odbrani pehar, ali nije uspjela. Jedino što smo dobili ovim prvenstvom je prvak i to treba uvijek poštovati i treba čestitati”.

Sezona u crnogorskom klupskom fudbalu zaključiće se u ponedjeljak uveče kada će Sutjeska i Arsenal odmjeriti snage u finalu Kupa.

IzvorTV7,

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve