Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Mijović: Posljednji napad je trebalo da ide na Ivanovića

Podgoričani su izgubili od slovenačkog tima 74:71 u meču drugog kola TOP 16 faze Evrokupa. Crnogorski prvak imao je šansu da meč odvede u produžetak, ali je Džstin Kobs bio neprecizan u dva navrata

Trener Budućnosti Petar Mijović smatra da je Cedevita-Olimpija kaznila propuste njegovih igrača, te otkrio da je Nikoli Ivanoviću dao zadatak da rješava posljednji napad.

Podgoričani su izgubili od slovenačkog tima 74:71 u meču drugog kola TOP 16 faze Evrokupa. Crnogorski prvak imao je šansu da meč odvede u produžetak, ali je Džstin Kobs bio neprecizan u dva navrata.

– Čestitke Cedevita Olimpiji, kao što sam očekivao bio je meč na jednu loptu. Protiv dobrog tima, koji igra izuzetno posebno na svom terenu, na kraju je pobjeda otišla u ruke rivalu. Tokom većeg dijela utakmice igrali smo dobro, promašili smo neke otvorene šuteve, u odbrani propustili da uhvatimo neke bitne skokove. Nas su iskažnjavali i zaslužili pobjedu, rekao je Mijović i dodao:

– Na kraju smo na tajm-autu željeli loptu u rukama Nikole Ivanovića, ne znam što se išlo na predaju… Ali, vjerujem da smo imali prilike da riješimo meč prije posljednjeg napada.

Obje ekipe sada imaju polovičan skor 1-1 u TOP 16 fazi Evrokupa. U narednom kolu evropskog takmičenja Budućnost gostuje Virtusu u Bolonji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve