Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Mijović: Poraz koji može da otrijezni ekipu

“Serija uspjeha nas nije ušuškala. Nismo potcijenili FMP. Imaju odlično selekciju i dobro rade. Jednostavno nismo odigrali dovoljno dobro da bi trijumfovali”

Trener Budućnosti Voli Petar Mijović kazao je da je njegova ekipa zasluženo izgubila od FMP-a (89:79) u Železniku u 11. kolu regionalne ABA lige.

Foto: KK Budućnost Voli

“FMP je apsolutno zaslućeno pobijedio. Iako je na poluvremeno rezultat bio neriješen, bilo je jasno da teško hvatamo ritam u odbrani. Previše smo bili mekani, pa je domaćin iz “pik” igre došao do dosta laganih poena. U nastavku se ponovila ista priča, a protiv FMP-a, koji je veoma dobro vođena ekipa, osnovno je da se fizički odgovori, a mi to nismo uradili”, istakao je Mijović.

U završnoj dionici Budućnost nije našla prava rješenja u napadu.

“Neiskusno smo povukli neke odluke u napadu, što je FMP znao da kazni. Zbog toga nas je zasluženo pobijedio. Dobro je što ovaj poraz može da otrijezni ekipu jer niti imamo veliki kvaliitet, niti u ABA ligi neko može lako da se pobijedi. Za svaki meč se ozbiljno pripremamo. FMP je od svakog jakog tima u ABA ligi ove sezone izgubio na jednu loptu”.

Na tim nije opuštajuće uticala činjenica da je Budućnost dobila posljednjih osam utakmica.

“Serija uspjeha nas nije ušuškala. Nismo potcijenili FMP. Imaju odlično selekciju i dobro rade. Jednostavno nismo odigrali dovoljno dobro da bi trijumfovali”, priznao je Mijović.

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve