Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Mijović podržao akciju promovisanja mjera samoizolacije: Petrove preporuke za izolaciju

Strateg našeg šampiona i osvajača duple krune je prošle sedmice video-porukom, za sajt Instituta za javno zdravlje, javno govorio o važnosti pridržavanja izrečenih mjera

Petar Mijović, trener Budućnosti, na interesantan način podržao je akciju promovisanja mjera samoizolacije tokom vremena pandemije korona virusa.

Mijović, Foto: KK Budućnost Voli

Strateg našeg šampiona i osvajača duple krune je prošle sedmice video-porukom, za sajt Instituta za javno zdravlje, javno govorio o važnosti pridržavanja izrečenih mjera.

Juče je za sajt Budućnosti košarkaškim zaljubljenicima podijelio kako ispunjava slobodno vrijeme, u ovom periodu kada već dugoročno nema ni takmičenja ni timskih treninga.

Tako je Baranin Mijović za muzičke sladokusce prediožio čuveni album hrvatskog kantautora Arsena Dedića “Čovjek kao ja”. Knjiga koja ovih dana Mijoviću zaokuplja pažnju je “Slikar prolaznog svijeta”, japanskog autora Kazua Išiguroa. Ovih dana prelistavao je i klupsku monografiju, objavljenu u decembru prošle godine, povodom proslave 70 godina od osnivanja Budućnosti.

Za one koji vrijeme više vole da provode pred televizijskim ekranom, Mijović je preporučio remek-djelo televizijske drame, seriju “Mladi Papa” čuvenog italijanskog reditelja Paola Sorentina.

Filmska preporuka stratega “plavih” je već čista zabava “Atlas oblaka”, fantazijska avantura u režiji Toma Tikvera, Lane i Lili Vačovski.

Mijović, kao i svi u Budućnost Voliju, ovih dana nada se odluci ABA lige o eventualnom odigravanju završnice takmičenja. “Plavi” priželjkuju, da na terenu dobiju priliku da se bore za regionalni tron. Očekuje se, da klubovi ABA i čelnici takmičenja početkom maja raspravljaju o varijantama za epilog sezone.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve