Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Mijović: Počastvovan sam pozivom Splita, ali ne žurim nigdje

Mladi stručnjak je krajem januara raskinuo saradnju sa Podgoričanima, a proteklih dana spekulisalo se da će raditi u hrvatskom ABA ligašu

Doskorašnji trener Budućnosti Petar Mijović kaže da ne žuri sa izborom novog kluba, te otkriva da je bio u kontaktu sa čelnicima Splita u vezi preuzimanja ekipe iz Dalmacije.

Mladi stručnjak je krajem januara raskinuo saradnju sa Podgoričanima, a proteklih dana spekulisalo se da će raditi u hrvatskom ABA ligašu.

– Razgovori sa čelnicima Splita su bili više nego korektni, ali do dogovora nije došlo, jer nam se putevi u ovom momentu nisu poklopili. Naravno da sam počastvovan što je klub ogromnog ugleda, rejtinga i tradicija, želio mene na mjestu prvog trenera. Splićanima zaista želim sve najbolje u sezoni koja je u toku. Nadam se da će uspjeti da se umiješaju u borbu za titulu u šampionatu Hrvatske, te da će uspjeti da izbore opstanak u elitnom regionalnom društvu, naglasio je Mijović za Sport Klub i nastavio:

– Ne žurim nigdje kada je u pitanju pronalaženje nove sredine i kluba. Kao i uvijek do sada, maksimalno radim na sopstvenom usavršavanju, uskoro bi trebalo da budem gost jednom od renomiranih evropskih trenera, gdje bi imao priliku da steknem dodatno iskustvo i znanje, a naučio sam da su postulati na putu ka uspjehu, rad, posvećnost, odricanje i strpljenje. U ovom trenutku, posljednji postulat je najvažniji kada je izbor novog kluba u pitanju, jer želim da se ambicije kluba, poklapaju sa mojim ambicijama i ciljevima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve