Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Mijović: Očekujem dobar i intenzivan meč, taktički sa obje strane

Trener našeg tima Petar Mijović ističe da Crvena zvezda ima ozbiljan kvalitet, kao i da očekuje intenzivan meč

Budućnost će oreol nepobjedivosti u ABA ligi pokušati da sačuva na parketu jedinog tima uz ”plave” koji ne zna za neuspjeh ove sezone u regionalnom takmičenju.

Mijović, Foto: KK Budućnost

Trener našeg tima Petar Mijović ističe da Crvena zvezda ima ozbiljan kvalitet, kao i da očekuje intenzivan meč.

– Igramo u Beogradu u momentu koji je jako specifičan za nas, poslije svih dešavanja oko koronavirusa i sedam-osam dana bez zajedničkog treninga zbog reprezentativnih obaveza. Izgubili smo dosta vremena, u kojem smo trebali da budemo duže zajedno. Ipak, u mini ciklusu od tri dana napravili smo dobar posao pred dva važna meča za nas. Otvorili su dominantno sezonu u ABA ligi sa ubjedljivim pobjedama. Imaju ozbiljan kvalitet. Mi smo takođe pokazali da s pravom pretendujemo na sam vrh. U meč ulazimo sa respektom prema rivalu, ali i kvalitetu koji mi imamo. Očekujem dobar i intenzivan meč, taktički sa obje strane, rekao je Mijović.

Da će u Beogradu biti teško potencira i Nikola Ivanović.

– Želimo prije svega da ovaj niz teškog rasporeda mečeva počnemo što boljom igrom protiv Crvene zvezde. Uspjeli smo ove sedmice da istreniramo zajedno nekoliko treninga, i koliko-toliko se spremimo za iskušenja u narednom periodu. U svakom slučaju, Zvezda igra u proteklih nekoliko godina najkvalitetniju košarku, i biće mnogo naporan meč za nas. Za takav se i pripremamo, kazao je Ivanović.

Meč u dvorani ”Aleksandar Nikolić” igraće se sjutra od 18 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve