Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mijović: Nijesmo zaslužili da pobijedimo

"Plavi" su i peti meč Evrokupa izgubili i na taj način ostali bez šansi za prolazak dalje

Trener budućnost Volija Petar Mijović kazao je da njegova ekipa nije zaslužila da pobijedi bez obzira na to što je nadoknadila minus 14 protiv Oldenburga.

Foto: KK Budućnost Voli

“Plavi” su i peti meč Evrokupa izgubili i na taj način ostali bez šansi za prolazak dalje.

“Nismo zaslužili da pobijedimo. Prava energija je bila tek u završnih sedam-osam minuta, a to nije dovoljno da se dobije utakmica Evrokupa. Smiješno je koliko smo poena primili u prvom dijelu (49). Ovo nije bio meč na jednu loptu jer smo izgubili ranije. Na ekstremnu energiju i publiku, uhvatili smo priključak, ali ne možemo da gradimo pobjede na napadački kvalitet. Možemo da budemo blizu kada igramo odbranu. U suprotnom, svaki rival može da bude problem jer smo jednostavno premeki”, istakao je Mijović.

Džastin Kobs je kao prije sedam dana u Istanbulu promašio posljednji šut.

“On se tokom priprema i zbog problema koje smo imali sa nekim igračima profilisao kao lider i da uzme posljednji šut. U dvije od četiri utakmice stvorena je korektna situacija da dođe do izražaja njegov možda i najveći kvalitet, šut sa poludistance. U Istanbulu i u ovoj utakmici morao je da propusti još jedan pas i dođe do bolje pozicije”, dodao je Mijović i poentirao da su “plavi” praktično sve poraze doživjeli na jednu loptu, kao i da u timu postoje problemi, naročito defanzivni.

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve