Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mijović: Najbitnije je da smo u TOP 16 fazi

Bilo je 77:73 za “plave”, a strateg Petar Mijović istakao je igru i reakciju svoje ekipe nakon što je Ulm dobio prvu četvrtinu rezultatom 24:12

Dva dana nakon velike pobjede nad Crvenom zvezdom u ABA ligi, košarkaši Budućnosti ovjerili su plasman u TOP 16 fazu Evrokupa trijumfom nad njemačkim Ulmom.

Mijović, Foto: Pobjeda.me

Bilo je 77:73 za “plave”, a strateg Petar Mijović istakao je igru i reakciju svoje ekipe nakon što je Ulm dobio prvu četvrtinu rezultatom 24:12.

– Imali smo prije dva dana težak meč protiv evroligaša, to je doprinijelo da u prvoj četvrtini budemo bez fokusa, bez energije. Zaslužio je domaćin u prvoj četvrtini da ima i više od 12 poena razlike. Kasnije smo igrali ono što želimo, posebno na startu drugog poluvremena. Mislim da je ulazak u tu treću četvrtinu, kao i finiš druge, bio ključ ove utakmice, rekao je Mijović i dodao:

– U napadu smo išli više na individualni kvalitet, nego na timsku igru, ali bitna je pobjeda, bitno je da smo u TOP 16 fazi Evrokupa i zato čestitam mojoj ekipi, kazao je Mijović.

Podgoričani takmičenje u Evrokupu nastavljaju već u petak kada će ugostiti Bulonj Metropolitan.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve