Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mijović: Čeka nas Zvezda, ali moramo da rušimo jake, ako želimo titulu

Podgoričani su pred svojim navijačima savladali Mornar 93:88

Trener Budućnosti Voli Petar Mijović rekao je da je srećan zbog obezbjeđivanja druge pozicije, dva kola prije kraja sezone u ABA ligi, kao i da ako njegov tim želi titulu, mora da pobjeđuje jake rivale.

Mijović, Foto: KK Budućnost

Podgoričani su pred svojim navijačima savladali Mornar 93:88.

“Imam zamjerki na pristup u trećoj četvrtini, talentom i napadačkim potencijalom su nam prišli, ali i našom slabom odbranom. Oni imaju najkompletniju spoljnu liniju u cijeloj ligi. Ipak, na kraju sam srećan jer smo dva kola prije kraja obezbijedili drugo mjesto. Izvjesno je da ćemo igrati sa Zvezdom, ali ako želimo titulu, moramo da pobjeđujemo i jače timove. Želimo da do polufinala uvedemo u ritam Tilija, da nam pomogne u završnici sezone. Ako smanjimo oscilacije, možemo da se borimo ravnopravno sa svima”, kazao je Mijović za Televiziju Crne Gore.

“Plavi” su sinoć od gotovog umalo napravili veresiju.

“Ni na 24 razlike nijesam bio siguran da dobijamo. Nije Budućnost jedina ekipa protiv koje Mornar iz velikog minusa dolazi do situacije do pobijedi. Kvalitet igre iz prvog dijela mora da bude u makar 30 minuta utakmice, ako želimo da igramo za titulu. Usporili smo ritam u nastavku, Mornar je došao do svoje igre. Pogodili su 12 trojki za 20 minuta drugog dijela, što je izuzetno. Omekšali smo, dali im šansu da uhvate ritam. Onda je bilo teško izbjeći ovakvu završnicu”, istakao je Petar Mijović.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve