Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Mijenja sredinu: Mijušković napustio Jadran i otišao u Francusku

Vaterpolista, koji je na pripremama nacionalnog tima, zadovoljan je što će prvi ino angažman ostvariti u jednoj od jačih evropskih liga. U novom klubu biće jedan od glavnih igrača

Do ove sezone član Jadrana – Petar Mijušković dogovorio je jednogodišnju saradnju sa francuskim prvoligašem – Sete.

Mijušković, Foto: Pobjeda.me

Vaterpolista, koji je na pripremama nacionalnog tima, zadovoljan je što će prvi ino angažman ostvariti u jednoj od jačih evropskih liga. U novom klubu biće jedan od glavnih igrača.

“Klub ima ambiciju da od naredne sezone igra kvalifikacije za evro takmičenje. Domaća liga počinje 15. septembra, a pripreme početkom avgusta. Ekipa možda i nije pretjerano jaka, ali će mi prijati liga koja je jedna od najjačih. Sve ekipe su jake, odnosno ni za koga se ne može reći da je slab”, kazao je Mijušković.

Od starta je u Jadranu. Sa jakim emocijama priča o novljanskom klubu, koji njeguje vrhunski rad.

“Navikli smo da se dokazujemo. Neće mi biti teško da jako radim, ali biće neobično”.

Mladi igrač će se, sa dobrom bazom, pridružiti novom klubu. Sa selektorom nacionalnog tima Vladimirom Gojkovićem se radi kvalitetno.

“Pripreme su dugotrajne, sa planom i programom za ljeto. Prije početka rada, kao što je poznato, imali smo dugu pauzu zbog čega smo oprezno ušli u priču oko treninga. Držimo se plana i programa, svake sedmice povećavamo intenzitet rada u koji vjerujemo i zbog čega se dobro osjećamo”.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve