Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mijenja selektora u jednom meču: Milojević na klupi Srbije

Mladi stručnjak je inače pomoćnik selektoru Igoru Kokoškovu, koji zbog obaveza na klupi Fenerbahčea u Evroligi, neće moći da bude na klupi. Milojević će voditi meč sa Gruzijom 19. februara, dok će se Kokoškov pridružiti timu za utakmicu sa Švajcarskom, dva dana kasnije

Novi trener Budućnosti Dejan Milojević biće na klupi reprezentacije Srbije na jednom meču posljednjeg ”balona” kvalifikacija za Eurobasket.

Mladi stručnjak je inače pomoćnik selektoru Igoru Kokoškovu, koji zbog obaveza na klupi Fenerbahčea u Evroligi, neće moći da bude na klupi.

Milojević će voditi meč sa Gruzijom 19. februara, dok će se Kokoškov pridružiti timu za utakmicu sa Švajcarskom, dva dana kasnije.

– Naš selektor sve čini da bude na klupi reprezentacije, ali tog dana Fenerbahče ima utakmicu, što je u ovom slučaju viša sila. Da ne ponavljam dubinu problema koje FIBA ima sa Evroligom u kojoj si državni timovi, pa i naš, kolateralna šteta, objasnio je za ”Sportski žurnal” potpredsjednik KSS zadužen za mušku košarku Nenad Krstić.

Srbiji je potrebna jedna pobjeda u Tbilisiju za mjesto na Eurobasetu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve