Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Mijatović o Realovoj sezoni: Kao navijač mogu biti zadovoljan

U La Ligi danas se odlučuje šampion. Real Madrid ima dva boda manje od gradskog rivala Atletika, koji ima šansu da trijumfom nad Valjadolidom sačuva prvo mjesto

Real Madrid ima odličnu sezonu i volio bih da Zinedin Zidan ostane trener, kazao je legendarni Predrag Mijatović za radio Kadena SER.

U La Ligi danas se odlučuje šampion. Real Madrid ima dva boda manje od gradskog rivala Atletika, koji ima šansu da trijumfom nad Valjadolidom sačuva prvo mjesto.

Real gaji nadu, ali šanse nisu velike…

“Mislio sam da Real Madrid nema šanse da stigne dovde, ali kao navijač mogu biti zadovoljan sezonom. Real ima odličnu sezonu. Ekipa je pod konstantnim pritiskom da pobjeđuje, ali fudbal često kreira iznenađenja. Jedva čekam da vidim šta će se događati u utakmicama posljednjeg kola. Sjećam se kada je Đukić promašio penal protiv Valensije)”, podsjetio je Mijatović na 1994. godinu i čuveni promašaj srpskog štopera kojim je La Korunja ostala bez trofeja.

Nekadašnji golgeter smatra da Zidan radi odličan posao.

“Uspio je Zidan da stigne do toga da se pita. Uradio je veliki posao i ko god bude došao poslije njega imaće visoku ljestvicu da dostigne. Lično bih volio da ostane i za sljedeću sezonu”, zaključio je Mijatović.

Utakmice posljednje runde La Lige na rasporedu su večeras od 18 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve