Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mijatović: Navikli smo na probleme, možemo do dobrog rezultata u Istanbulu

Nema Stevana Jovetića, ali on nije jedina briga, jer nedostaje oš desetak igrača pred duel sa Turskom u Istanbulu u srijedu

Fudbalska reprezentacija Crne Gore se u tišini priprema se za tri meča u kvalifikacijama za Mundijal.

Nema Stevana Jovetića, ali on nije jedina briga, jer nedostaje oš desetak igrača pred duel sa Turskom u Istanbulu u srijedu.

Turska je prvi rival, onda slijedi meč sa Holandijom u Ajndhovenu u subotu, te domaći susret protiv Letonije narednog utorka.

– Problemi nisu ništa novo za nas, navikli smo. Moramo da se okrenemo onome šta nas čeka. Potrudićemo se da izvučemo maksimum. Imamo tri meča, ali sada razmišljamo samo o Turskoj. Pokušaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat, rekao je golman Milan Mijatović.

Crna Gora nakon tri kola ima šest bodova, koliko i Holandija i Norveška, a Turska jedan više.

Turska je remizirala sa Letonijom na svom terenu.

– Turska je ispustila utakmicu sa Letonijom, a mi smo tu reprezentaciju pobijedili u gostima. Kada su Letonci mogli da se vrate i izvuku bod u Istanbulu, a gubili su dva puta po dva gola, možemo i mi do povoljnog ishoda. Turska i Holandija žele plasman na Mundijal, ali na nama je da im pokvarimo planove, ističe Mijatović.

Od ove tri utakmice zavisi mnogo toga.

– Ako želimo da ostanemo u trci do kraja – moramo da uzimamo bodove. Sada nam je teži raspored nego u martu, ali prije ili kasnije moramo sa svima da igramo. Ako mislimo nešto da napravimo, moramo da uzmemo bodove u septembru. Trebaće nam mnogo enegrije. Neki igrači još nisu stigli, neki će se priključiti u Istanbulu, a neki treba da se odmore jer su igrali za vikend, pa i poslije vikenda. Složena je situacija, ali nastojaćemo da se što bolje pripremimo za utakmicu, poručio je Mijatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve