Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mijatović: Jović da čeka pravu priliku, Savo može sa Partizanom protiv Zvezde

Mijatović je prokomentarisao i situaciju svom bivšem klubu Partizanu i posao koji kao trener radi Savo Milošević

Nekadašnji fudbaler Real Madrida Predrag Mijatović izjavio je da Luka Jović mora da bude strpljiv i sačeka svojih “pet minuta” u slavnom španskom klubu.

Foto: Marca.com

Jović je ljetos stigao u Madrid iz Ajntrahta za 60 miliona eura i od njega se očekuje da postane nova zvijezda “kraljevskog kluba”.

“Kao svaki mladi igrač kad se nađe u velikom klubu mora da bude strpljiv, da čeka svoju šansu, da trenira i razmišlja u tom pravcu. Neće mu biti lako jer je konkurencija žestoka, ali mlad je, pretpostavljam da ima ambicije da se pokaže i dokaže i na njemu je da čeka pravu priliku”, rekao je legendarni crnogorski fudbaler Tanjugu u Splitu, gdje je boravio kao ambasador Sportskih igara mladih (SIM).

Mijatović je prokomentarisao i situaciju svom bivšem klubu Partizanu i posao koji kao trener radi Savo Milošević.

“Vidim da su ambicije narasle, što je očekivano s obzirom na to da se radi o tako velikom klubu. Mislim da će Savo ići uzlaznom linijom i da će moći da se bori sa Crvenom zvezdom, koja je favorit i koja je u posljednjih nekoliko godina preuzela dominaciju u srpskom fudbalu. Nadam da će u tome uspjeti, želim mu mnogo sreće i mislim da će on to moći da uradi”, istakao je Mijatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve