Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mihelič: Vjerujem u tri boda, Talović: I remi bi bio dobar

Nedjelja će režirati 25. kolo našeg fudbaskog šampionata kolo koje će ''ispričati dva zanimljiva duela. Derbi u Nikšiću između Sutjeske i Rudara, kao i okršaj klubova iz komšijskih gradova ubjedljivog lidera Budućnosti i Iskre

”Ludi” proljećni ritam donijeće još dvije runde Telekom 1. CFL prije prve reprezentativne pauze u 2021. godini.

Nedjelja će režirati 25. kolo našeg fudbaskog šampionata kolo koje će ”ispričati dva zanimljiva duela. Derbi u Nikšiću između Sutjeske i Rudara, kao i okršaj klubova iz komšijskih gradova ubjedljivog lidera Budućnosti i Iskre.

Ipak, istorijski, ali i po trenutnoj formi, najinteresantnije bi trebalo da bude u u gradu ”čelika i piva”, u duelu bivših šampiona.

– U prošlom kolu smo prekinuli seriju bez poraza (bolji bio Dečić), ali mislim da to neće uticati na nas”, istakao je za RTV Nikšić Rene Mihelič, slovenački internacionalac u dresu Sutjeske.

– Dobro smo pripremljeni, treba samo da popravimo određene stvari i da budemo malo više kompaktni, jer smo u posljednjim utakmicama primili dosta golova. U svakom slučaju vjerujem da ćemo osvojiti tri boda.

Momci Miljana Radovića prije par dana su poraženi nakon 10 kola, ali je zato Rudar ”odolio” i moćnoj Budućnosti, pa je u seriji od osam utakmica bez poraza.

– Očekuje nas teško gostovanje, uvijek je tako kada igrate protiv Sutjeske u Nikšiću, nema dilemu Danin Talović, jedan od najboljih igrača Rudara ove sezone.

– S druge strane, mi smo u odličnom ritmu, puni samopouzdanja i mislim da možemo do pozitivnog rezultata.

A pozitivan rezultat bio bi?

– To je za nas i neriješen ishod u ovom trenutku, kako bismo nastavili put do našeg osnovnog cilja, a to je opstanak bez baraža, dodao je Talović.

– U svakom slučaju, sastaju se dvije ekipe koje se odlično poznaju, a derbi može da riješi jedna sitnica bilo da je to inspiracija pojedinca ili prekid igra.

I dok Talović iza sebe ima dosta utakmica u našem fudbalu, Rene Mihelič se polako privikava, pošto je u Sutjesku stigao tokom zime.

– Sve je ovdje pozitvno, odlično sam prihvaćen u klubu i srećan sam zbog toga. Smatram da moram još bolje da igram, kao i cijela ekipa. Vjerujem već od ove utakmice da će tako biti, dodao je bivši vezista Maribora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve