Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mihajlović o Interu i Ikardiju: Kao kod muža i žene, krivica je podijeljena

Ikardija je u cijeloj priči možda najviše pogodilo to što je izgubio kapitensku traku, koja je sada na ruci iskusnog golmana Samira Handanovića.

Trener Bolonje Siniša Mihajlović izjavio je da u sagi Intera i argentinskog fudbalera Maura Ikardija obje strane snose krivicu i da, ukoliko žele, mogu da pronađu kompromis.

Foto: Lega Serie A

Ikardi je izbačen iz tima jer nije pristao na novi ugovor, zahtijevajući veliko povećanje plate, kasnije je i optužen da je lažirao povredu, a onda i saopštio kako ga klub ne poštuje i to posle riječi trenera “neroazura” Lućana Spaletija da ga više ne zanima Ikardi.

“Ikardi je bio kapiten i igrač koji stalno daje golove. Inter ima iskusne ljude u klubu poput Marote, Ausilija i Spaletija, klub uvijek za cilj mora da ima srećan kraj. Ikardi sjajan fudbaler i da bi ga uvijek imao u mom timu”, rekao je Mihajlović za Skaj Sport.

Bivši pomoćni trener i fudbaler Intera smatra da rješenje mora da se pronađe.

“Inter ima odličan tim i zna šta treba da radi. Možda bi dobra ideja bila da obje strane naprave korak nazad kako bi situacija bila čistija. To bi bila prava odluka za Inter i Ikardija, nešto mora da se promijeni, inače neće biti dobro. Za mene je krivica uvijek podijeljena, kao kod muža i žene, i zato vjerujem da situacija može da se riješi”, zaključio je Mihajlović.

Ikardija je u cijeloj priči možda najviše pogodilo to što je izgubio kapitensku traku, koja je sada na ruci iskusnog golmana Samira Handanovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve