Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mihajlović: Juve je zvao, ali prije pet godina

Italijanski mediji tvrde da je u pol poziciji za preuzimanje Juventusa sadašnji trener Lacija Simone Inzagi, a da bi ukoliko se to ostvari Mihajlović izvjesno preuzeo Rimljane, gdje je svojevremeno ostavio dubok trag kao igrač i čiji su mu navijači sinoć aplaudirali

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović, nakon što je remijem protiv Lacija u Rimu 3:3 obezbijedio opstanak ekipi koju je preuzeo u nezavidnoj situaciji, izjavio je da će o budućnosti razmišljati kad bude gotova sezona.

Foto: Gazzetta.it

“Imamo još jednu utakmicu, nije isto da li ste na kraju 10. ili 15. na tabeli. Želim da kažem da smo ostvarili pravo malo čudo, ja sam jedan od rijetkih koji je vjerovao jer sam vidio da tim ima kvalitet i karakter”, rekao je Mihajlović.

Na pitanje italijanskih novinara da li ga je kontaktirao Juventus, pošto Masimilijano Alegri napušta kormilo šampiona, srpski trener je rekao:

“Da, ali prije pet godina. Naša profesija se stalno unapređuje, tako da sam danas potpuno drugačiji trener nego tada. Ja sam rođen spreman”, poručio je Mihajlović i na indirektan način poslao poruku da je došlo vrijeme za posao u velikom klubu.

Italijanski mediji tvrde da je u pol poziciji za preuzimanje Juventusa sadašnji trener Lacija Simone Inzagi, a da bi ukoliko se to ostvari Mihajlović izvjesno preuzeo Rimljane, gdje je svojevremeno ostavio dubok trag kao igrač i čiji su mu navijači sinoć aplaudirali.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve