Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Mihailović: Česi igraju brzo sa mnogo šuteva za tri, ali idemo na pobjedu

Crnogorska reprezentacija otputovala je danas za Pardubice, gdje će za dva dana odigrati utakmicu protiv domaće selekcije

Jedan od aduta selektora Boška Radovića na bekovskim pozicijama Vladimir Mihailović ističe da se Češka oslanja dosta na šut za tri poena, kao i da će naš uprkos problemima pokušati da napravi novi korak ka Mundobasketu.

Crnogorska reprezentacija otputovala je danas za Pardubice, gdje će za dva dana odigrati utakmicu protiv domaće selekcije.

“Okupili smo se, imamo ponovo problema sa sastavom tima, ali smo navikli na to. Imali smo par dana da se pripremimo za meč koji slijedi. Igramo protiv atipičnog rivala, Češka insistira na brzoj igri, sa mnogo pokušaja za tri poena”, rekao je Mihailović.

Bek Mornara je istakao i atmosferu u crnogorskom timu.

“Problemi postoje pred svaki FIBA prozor i stvarno ne želim da pričam o tome. Imamo sjajnu atmosferu, odlučni smo u namjeri da se u svakom meču, bez obzira na sastav tima borimo za pobjedu. Tako će biti i protiv Češke u Češkoj, kao i protiv Litvanije u Podgorici. Nalazimo se u dobroj poziciji i verujem da ćemo uspeti da se plasiramo na Mundobasket”, zaključio je Mihailović.

Češka i Crna Gora igraće u petak od 18.15.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve