Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Micov se u Budućnost vratio da osvoji što više trofeja

Iskusni košarkaš koji se vratio u redove Budućnost u razgovoru za sajt Evrokupa kaže da se nada kako će njegova ekipa stići daleko u ovom takmičenju

Vladimir Micov ove sezone ima velike ambicije.

Iskusni košarkaš koji se vratio u redove Budućnost u razgovoru za sajt Evrokupa kaže da se nada kako će njegova ekipa stići daleko u ovom takmičenju.

– Imam mnogo iskustva. Znam svoje godine, ali se i dalje osjećam zaista odlično fizički i psihički. Došao sam u Budućnost da pokušam da osvojim što više trofeja, kazao je Micov i dodao:

– Spreman sam za novu avanturu.

Micov je od 2005. do 2009. nosio dres podgoričkog kluba i osvojio je pet trofeja.

– Povratak u Podgoricu nakon devet godina od odlaska iz Budućnosti je bilo veoma emotivan za mene. Dvorana koju sam dobro poznavao je bila puna, i bilo je sjajno vidjeti Budućnost na vrhunskom nivou. Prije meča su mi ukazali čast, bilo je zaista emotivno za mene, rekao je Micov.

Sjeća se svojih početaka u Podgorici.

– Prvi put sam napustio sam svoj dom u Beogradu da bih otišao u Crnu Goru. Sve u svemu, mislim da je to bila najbolja odluka koju sam mogao da donesem, da napustim dom i počnem da igram na međunarodnoj sceni. To je bio veliki korak naprijed u mojoj karijeri. iz sezone u sezonu sam bio sve bolji i tako sam stigao do igranja u Evroligi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve