Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Mesi: Želja mi je da ostanem u Barsi još mnogo godina

"Mislim da je Nejmar zažalio što je napustio Barselonu, i sam je shvatio da je pogriješio"

Argentinac Lionel Mesi kazao je da bi volio da ostane u Barseloni još dugo godina.

Foto: FC Barcelona

Mesi je u intervjuu radiju RAC 1 rekao kako je 2013. godine razmišljao da napusti Barselonu i Španiju jer su se prema njemu i njegovom ocu veoma loše odnosili.

U pitanju je bio poznati slučaj oko utaje poreza, a Mesi kaže da je ozbiljno razmišljao o promjeni kluba.

“Iskreno, u to vrijeme sam razmišljao o odlasku. Ne zbog Barselone već zato što sam htio da odem iz Španije, nijesam želio da ostanem. Otvorio sam vrata mnogim klubovima, ali nijesam dobio zvaničnu ponudu jer su svi znali koliko sam privržen klubu”, izjavio je Mesi.

On kaže da je sada spreman da karijeru završi u redovima prvaka Španije.

“Moja želja je da ostanem i igram još mnogo godina. Oduvijek sam tako razmišljao i ništa se nije promijenilo. Imam tu želju da karijeru završim u dresu Barselone. Posebno zbog svega što osjećam prema klubu i zbog porodice, koja je zadovoljna životom ovdje”, dodao je Mesi.

Mesi je demantovao da ima veliki uticaj na transfer politiku kluba.

“Prošli put kad sam pričao sa predsjednikom Bartomeuom bilo je u Liverpulu, ali od tada se nijesmo sreli. Nemam problem sa njim. Ponbekad me pita za savjet oko tima i ekipe, koga bi valjalo da dovdemo, poput Nejmara ili Grizmana. Ipak, nije istina da ja odlučujem koga ćemo dovesti ili ko će nam biti trener. Mislim da je Nejmar zažalio što je napustio Barselonu, i sam je shvatio da je pogriješio. I nijesam kritikovao upravu zato što ga nije ponovo dovela. Nisam bio dio pregovora”, zaključio je Mesi.

 

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve