Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Mesi: Želim Mundijal, ali ništa ne bih mijenjao za to

Jedan od najboljih igrača svih vremena sa Barsom ima ukupno 34 trofeja, a sa Gaučosima nijedan, ne računajući Olimpijske igre 2006. godine

Fudbaler Barselone Lionel Mesi kaže da ne bi mijenjao nijedan trofej koji je osvojio u karijeri za titulu prvaka svijeta sa Argentinom.

Mesi. Foto: EPA

Jedan od najboljih igrača svih vremena sa Barsom ima ukupno 34 trofeja, a sa Gaučosima nijedan, ne računajući Olimpijske igre 2006. godine.

Dio javnosti navodi upravo izostanak uspjeha sa reprezentacijom kao glavni razlog zbog kojeg Mesi nije najveći ikada, međutim, 32-godišnji fudbaler ne haje mnogo zbog toga.

“Volio bih da budem šampion svijeta sa reprezentacijom, međutim, ne bih mijenjao nijedan trofej koje sam osvojio za to. Jednostavno, to je ono što mi je Bog dao i to je to. Svakako sam ostvario znatno više od onoga što sam i mogao da zamislim”, jasan je Leo.

Pored trofeja sa Barselonom, Mesi iza sebe ima i veliki broj individualnih priznaja.

Između ostalog, pet puta je osvajao Zlatnu loptu, šest puta Zlatnu kopačku, bio je FIFA igrač godine, FIFA Best, UEFA igrač godine, najbolji fudbaler Svjetskog prvenstva…

Dovoljno da bude najbolji svih vremena?

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve