Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Mesi odbio doživotni ugovor sa Barselonom

Podsjetimo, Mesi je nedavno otkrio da je želio da napusti Barselonu nakon problema na koje je naišao sa španskim vlastima zbog poreza, te da je ostao na Nou Kampu zato što nije bilo ponuda iz drugih klubova

Brojni španski, ali i evropski mediji prethodnih sedmica pislai su da je Barselona spremna da ponudi Lionelu Mesiju doživotni ugovor.

Foto: Si.com

Međutim, sada je Lionel Messi otkrio da je ugovor i ponuđen, ali da on ne želi staviti svoj potpis na dokument koji bi ga na taj način vezao sa Barselonom, što uliva nadu svim klubovima koji se potajno nadaju da bi mogli dovesti živu legendu svjetskog fudbala u svoje redove – u njegovim poznim igračkim godinama.

Mesijev aktuelni ugovor sa Barselonom važi još dvije godine, ali su u klubu sa Nou Kampa sigurni da argentinski virtuoz može igrati na najvišem nivou i nakon Svjetskog prvenstva 2022. godine.

Argentinac je ove sedmice gostovao na radio stanici Metro 95.1, u domovini, a upravo tada je prokomentarisao doživotni ugovor.

“Istina je da mi je Barselona ponudila doživotni ugovor, ali ono što sam ja rekao jeste da ne želim ugovor koji me na takav način obavezuje”, izjavio je Mesi, pa dodao:

“Želim da ostanem zdrav i nastavim da igram, i dalje se boriti za golove u Barseloni. Mogu u Barseloni biti doživotno, ali ne sa ugovorom.”

Podsjetimo, Mesi je nedavno otkrio da je želio da napusti Barselonu nakon problema na koje je naišao sa španskim vlastima zbog poreza, te da je ostao na Nou Kampu zato što nije bilo ponuda iz drugih klubova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve