Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Mesi objavio kraj rata s Barselonom: Pogriješio sam

Iako je Argentinac izrazio jasnu želju sa odlaskom, čelnici Barselone uspjeli su da ga zadrže, a u opširnom intervjuu za katalonski Sport Mesi je praktično objavio kraj “rata” sa španskim gigantom

Lionel Mesi izvinio se navijačima Barselone, koji su proteklih sedmica živjeli u strahu da će najbolji igrač kluba otići sa Nou Kampa.

Mesi, Foto: Sportsport.ba

Iako je Argentinac izrazio jasnu želju sa odlaskom, čelnici Barselone uspjeli su da ga zadrže, a u opširnom intervjuu za katalonski Sport Mesi je praktično objavio kraj “rata” sa španskim gigantom.

“Nakon toliko neslaganja i sukoba, želim konačno da stanem na kraj tome. Navijači Barselone moraju da se ujedine i da znaju da najbolje tek dolazi. Još više strasti i entuzijazma je jedini način da ostvarimo sve naše ciljeve, uvijek ujedinjeni”, izjavio je Mesi i dodao:

“Preuzimam odgovornost za svoje greške. Ako sam i griješio, to sam radio samo da bih Barselonu učinio boljom i jačom. Želim da se obratim svim članovima kluba i navijačima. Ako sam ih bilo kako uvrijedio, ili sam nešto uradio ili rekao, moraju da znaju da sam to napravio uvijek misleći o tome šta je najbolje za klub i njegove interese”.

Argentinskom reprezentativcu ugovor sa Barsom ističe narednog ljeta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve