Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mesi: Nijesam razočaran što Nejmar nije ponovo sa nama

Takođe, Mesi je pričao i o budućnosti u Barseloni i još jednom poručio da ne želi napustiti katalonski klub i da je vrijeme da konačno osvoje Ligu šampiona

U intervjuu za katalonski “Sport” as Barselone Lionel Mesi pričao je o pokušajima tog kluba da ovoga ljeta vrate Brazilca Nejmara.

Foto: Soccerladuma.com

Barselona nije uspjela u toj namjeri, ali Mesi kaže da on nije razočaran zbog toga jer Barsa ima jak tim.

“Naravno da bih volio da se Nejmar vratio u Barselonu. Iskreno, ne znam da li je Barsa uradila sve što može da ga vrati, ali siguran sam da nije baš lako pregovarati s PSŽ-om. Nisam razočaran što nije ponovo s nama jer imamo spektakularnu ekipu koja se može boriti na svim frontovima i bez Nejmara”, rekao je Mesi i dodao.

“Sportski gledano sigurno da je Nejmar jedan od najboljih igrača na svijetu. S njim klub ima totalno drugačiju sliku što se tiče sponzora i marketinga i on doprinosi itekako na popularnosti ekipe”.

Mesija su pitali da li je istina da su on i pojedini igrači katalonskog kluba tražili od čelnika Barselone da vrate Nejmara.

“Nikada nijesam tražio i insistirao da Nejmara vrate u Barselonu. Pitali su nas oko svega toga i mi smo dali svoje mišljenje i to je sve. Nijesmo imali nikakve zahtjeve ili slično”, dodao je Argentinac.

Takođe, Mesi je pričao i o budućnosti u Barseloni i još jednom poručio da ne želi napustiti katalonski klub i da je vrijeme da konačno osvoje Ligu šampiona.

“Barselona je moj dom i ne želim da idem, ali želim da pobjeđujem i osvajam trofeje. Želimo Ligu šampiona jer je prošlo već dugo vremena kako nismo osvojili taj trofej”, zaključio je kapiten Barselone.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve