Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mesi: Konačno ću igrati pred “ludim” Napolitancima

Prvi meč osmine finala Lige šampiona između Napolija i Barselone na programu je 25. februara u Napulju

Legendarni argentinski fudbaler Lionel Mesi oduševljen je što će prvi put u karijeri istrčati na stadion San Paolo kad sljedeće nedjelje sa Barselonom bude gostovao Napoliju u osmini finala Lige šampiona.

Mesi, Foto: Rezultati.com

Mesi je igrao širom planete, nadavao se golova brojnim rivalima na raznim terenima, ali nikad do sada nije imao prilike da zaigra na San Paolu, kultnom stadionu podno Vezuva.

“Dugo sam priželjkivao da zaigram na tom stadionu, ali jednostavno do sad nije bilo prilike. Konačno mi se sad i ta mogućnost ukazuje i veoma sam uzbuđen zbog toga, čak iako su se neke stvari u međuvremenu promijenile. Stadion je renoviran i ljudi su drugačiji”, kazao je Mesi za Mundo Deportivo.

Kapiten Barselone kaže da se od zemljaka i nekadašnjeg reprezentativnog kolege Ezekijela Lavecija naslušao mnogo lijepih stvari o užarenoj atmosferi i navijačima Napolija i da je “veoma uzbuđen” što će sad zaigrati u takvom ambijentu.

“Znam da su Napolitanci ludi za fudbalom. ‘Poćo’ (Laveci) mi je ispričao mnogo lijepog o njima, da su izuzetno strastveni i da žive za svoj klub. Maštali su da, ako je Maradona igrao tamo, zašto ne bi i Mesi. Biće zaista lijepo iskustvo istrčati na taj teren”, kaže najbolji fudbaler Katalonaca.

Mesi je upozorio saigrače da moraju biti maksimalno koncentrisani kako im se ne bi ponovile greške iz prethodnih sezona kad su ispadali iz Lige šampiona zbog neshvatljivih propusta.

“U Ligi šampiona svaki detalj odlučuje, morate biti stabilni u igri i koncentrisani 100 odsto. Ne smijemo da ponovimo glupe greške kao što je to bilo u Rimu i Liverpulu”, oprezan je Mesi.

Prvi meč osmine finala Lige šampiona između Napolija i Barselone na programu je 25. februara u Napulju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve