Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Mesi: Istina je da sam htio besplatno da igram za Barselonu, ali to niko nije tražio od mene

Po završetku karijere vratiće se u Kataloniju

Lionel Mesi je ljetos prešao iz Barselone u Pari Sen Žermen, a u prvom velikom intervju po dolasku u Francusku, potvrdio je da je bio spreman da igra besplatno za ”blaugranu”.

– To je istina, kao što sam objasnio prilikom odlaska. Učinio sam sve da ostanem. Nikada nisam upitan da igram besplatno, već da smanjim svoju platu za 50% i to sam učinio bez ikakvih problema. U poziciji smo da mnogo pomognemo klubu. Želja mene i porodice bila je da ostanemo u Barseloni, rekao je Mesi.

Po završetku karijere vratiće se u Kataloniju.

– To je želja mene i supruge. Ne znam kada ću završiti sa PSŽ-om, ali sigurno je da ću živjeti u Barseloni. Oduvijek sam pričao da želim da pomognem klubu na način na koji mogu da budem koristan. Volio bih da budem tehnički sekretar u jednom trenutku. Ne znam da li će to biti u Barseloni ili negdje drugdje. To je samo mogućnost. Ali želim da doprinesem klubu kojeg volim i kojem želim da nastavi da raste i bude najbolji na svijetu.

I sada naravno gleda utakmice Barselone.

– Danas kada pratim utakmice, to generiše stvari i podsjeća na dane kada sam igrao mečeve na ”Kamp Nou”, ljude iz kluba… Sada sam, kao što sam rekao smiren, prihvatio sam život ovde i razmišljam o svemu što dolazi na ličnom i profesionalnom planu, poručio je Mesi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve