Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Mesi: Bartomeu me prevario, Barsa mi sve dala, plakao sam

Mnogo je argentinski fudbaler pričao o dešavanjima iz prošlog ljeta. Otkrio je da je jedan od razloga želje da ode odnos koji je sa njim imao bivši predsjednik Bartomeu

La Seksta je konačno pustila čitav intervju sa Lionelom Mesijem.

Mnogo je argentinski fudbaler pričao o dešavanjima iz prošlog ljeta.

Otkrio je da je jedan od razloga želje da ode odnos koji je sa njim imao bivši predsjednik Bartomeu.

– On me prevario u mnogim aspektima, ali ne bih u detalje. Bile su tu velike laži proteklih godina, kazao je Mesi i okrenuo se ka Barseloni.

– Vječno sam zahvalan ovom klubu. Volim ga, volim Barselonu i grad uopšte. Osjećam se kao da sam dao sve od sebe za Barselonu. Sve što mi je klub dao je moja zasluga. Mislio sam da mi treba promjena, da sam završio određeni period u karijeri. Moja djeca nijesu htjela otići, ali tada sam smatrao da je to najbolje za mene, kazao je Mesi.

On je odustao od suđenja nakon što Barsa nije htjela da ga pusti.

– Znao sam da ćemo, ako odemo na sud, pobijediti. Nije mi to rekao samo jedan advokat, nego puno njih. Ali nijesam htio otići tako.

On još nije odlučio ostaje li u Barsi.

– Ako odem, htio bih da to bude najbolji mogući odlazak. Želim se kasnije vratiti u klub i doprinijeti njegovom rastu. Barselona je veća od svakog igrača. Neću razgovarati s drugim klubovima, čekaću da sezona završi i onda odlučiti što dalje.

Na kraju je pričao i o stanju u kom se nalazio.

– Trebao sam da idem kod psihologa, ali nikad nijesam otišao. Određeni ljudi su insistirali da idem. Znao sam da mi treba, ali nikad nisam išao. Nijesam plakao zbog sportskih problema, ali sam dosta propatio. Plakao sam zbog ostalih životnih okolnosti, ali ne želim u detalje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve