Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Mendeš nudi Ronalda na popust

Kako su objavili ostrvski mediji, Mendeš je odlučan da Ronaldu obezbijedi transfer do početka Premijer lige 6. avgusta

Kristijano Ronaldo (37) spreman je da prihvati za 30 procenata nižu platu od one koje trenutno prima u Mančester junajtedu kako bi ovog ljeta promijenio klub.

To je zamisao njegovog agenta Žoržea Mendeša, koji već sedmicama pokušava da pronađe odgovarajući novi angažman za legendarnog portugalskog napadača.

Kako su objavili ostrvski mediji, Mendeš je odlučan da Ronaldu obezbijedi transfer do početka Premijer lige 6. avgusta. Plata slavnog veterana u Junajtedu iznosi čak 560 hiljada eura sedmično.

Brojni veliki klubovi odbili su priliku da dovedu Ronalda. Odgovarajuće ponude do sada su stigle samo iz prebogatih bliskoistočnih klubova, gdje Kristijano ne želi da pređe – jer smatra da može još da igra na vrhunskom nivou u evropskoj eliti.

Od početka sedmice spekuliše se da je za Ronalda jedina preostala opcija povratak u Primeru i potpis za Atletiko Madrid. Međutim, do realizacije transfera će doći isključivo ako madridski klub proda dva igrača i tako pronađe potreban prostor u budžetu za dovođenje velikana modernog fudbala.

U međuvremenu, u Junajtedu već uveliko planiraju budućnost bez Ronalda, rade na angažovanju jednog ili dva napadača, a izuzetno su zadovoljni formom Francuza Antonija Marsijala u predsezoni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve