Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Mekinro: Federer najbolji ikada, Nadal nevjerovatno fizički spreman, Đoković mašina

"Živio sam u zlatno doba tenisa i zato ću da uradim sve što je u mojoj moći da promovišem igru kako bi ona zadržala veliko interesovanje publike“

Legendarni teniser Džon Mekinro kazao je da tenis neće biti toliko interesantan kada se povuku Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković.

Foto: Fox sports

“Da, postoji taj rizik jer smo u posljednjih deset godina vidjeli vjerovatno najveće tenisere u istoriji. Federer je najbolji kojeg sam ikada vidio, Nadal je senzacionalni šampion sa neponovljivom kombinacijom fizičke spreme i tehnike, a Đoković je mašina. Zato sam ja fokusiran na sljedeću generaciju kako bismo ih približili nivou tih ogromnih šampiona“, rekao je Mekinro i dodao:

“Odrastao sam diveći se Rodu Lejveru, igrao sam sa Bjornom Borgom… Živio sam u zlatno doba tenisa i zato ću da uradim sve što je u mojoj moći da promovišem igru kako bi ona zadržala veliko interesovanje publike“.

Kako bi to učinio, sedmostrukom Gren slem prvaku jasno je šta bi sljedeći koraci trebalo da budu.

“U kampanji sam da se mečevi dodatno skrate, zato smatram da je dobro imati taj brejkove u petom setu, ali mi nije jasno šta čekaju na Rolan Garosu sa tim potezom, pogotovo što na šljaci meč može da se otegne satima“.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve