Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Mekgregor se vraća u ring: Sljedeći protivnik mi je Pakjao

Nekadašnji svjetski šampion je u junu objavio povlačenje, i to po treći put u posljednje četiri godine. Prethodno se vratio za svoj prvi profesionalni bokserski meč sa Flojdom Mejvederom 2017. godine, a sada kaže da ga čeka nova borba u ringu sa osmostrukim svjetskim šampionom

Irski MMA borac Konor Megregor najavio je da će se vratiti iz penzije zbog borbe sa Manijem Pakjaom u ringu na Bliskom Istoku.

Mekgregor, Foto: Monsterenergy.com

Nekadašnji svjetski šampion je u junu objavio povlačenje, i to po treći put u posljednje četiri godine.

Prethodno se vratio za svoj prvi profesionalni bokserski meč sa Flojdom Mejvederom 2017. godine, a sada kaže da ga čeka nova borba u ringu sa osmostrukim svjetskim šampionom.

„Biće mi prava čast što sam odmjerio snage sa dvojicom najvećih boksera u modernoj eri“, istakao je Mekgregor.

Prije toga, Megregor je na Instagramu objavio video na kojem se vidi da je u ringu.

Posljednju borbu 32-godišnji borac je imao u januaru, kada je pobijedio Donalda Seronea, protiv kojeg je slavio i tako došao do skora 22-4 u MMA.

Filipinski bokser se posljednji put u ringu našao u julu prošle godine, kada je pobijedio Kita Turmana. Pakjao je tokom karijere ostvario 62 pobjede, uz sedam poraza i dva nerješena ishoda.

U svom prethodnom bokserskom meču Mekgregor je izdržao 10 rundi protiv Mejvedera, a ta borba je ostala upamćena kao najskuplja u istoriji. Samo od prenosa tog meča zarađeno je 450 miliona funti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve