Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Mediji: Svi u klubu ljuti na Ronalda

Igrači i članovi stručnog štaba Mančester junajteda zatečeni su odlukom Kristijana Ronalda da na dan derbija protiv Mančester sitija u nedjelju otputuje za domovinu Portugal

Igrači i članovi stručnog štaba Mančester junajteda zatečeni su odlukom Kristijana Ronalda da na dan derbija protiv Mančester sitija u nedjelju otputuje za domovinu Portugal.

Veteran i superstar Premijer lige je, navodno, ostao šokiran odlukom menadžer Ralfa Rangnika da ga ne uvrsti u sastav za duel sa Sitijem. Njemac Rangnik je nakon ubjedljivog poraza u gradskom derbiju 4:1 kazao da je od klupskih ljekara prošlog petka dobio informaciju da Ronalo ima problem sa kukom…

– To nije istina, Kristijano nema bilo kakav problem, potpuno je zdrav – javno je otkrila Ronaldova sestra Katija Aveiro, a prenio londonski San.

U klubu su sada svi ljuti na Ronalda, jer je kao jedan od lidera i najiskusnijih igrača u timu, morao biti makar prisutan na stadionu tokom meča, bez obzira na status povrede ili nezadovoljstvo zbog odluke menadžera.

Sve je izvjesnije da će legendarni napadač već na ljeto napustiti Junajted. Od početka godine je u padu forme.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve