Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Mediji: Srbija bruji o seks-skandalu i sukobu igrača u reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu

Srpski mediji o tome uglavnom ćute, ali na društvenim mrežama i preko WhatsAppa kruže priče da reprezentaciju trese seks-skandal. U glavnoj je ulozi supruga jednog od reprezentativaca, koja je navodno imala aferu s drugim igračem, piše N1

U Srbiji je glavna tema dva dana na društvenim mrežama navodni seks-skandal u srpskoj fudbalskoj reprezentaciji. Situacija u ekipi je, prema tim pričama, napeta jer se saznalo za intimne odnose između nekih reprezentativaca s djevojkama njihovih saigrača.

Fudbalski savez Srbije se nije oglašavao o tim navodima, a kapetan reprezentacije Dušan Tadić uoči odlučujuće utakmice protiv Švajcarske tvrdi da su to samo laži i da je atmosfera u reprezentaciji sjajna.

“Nikad bolja atmosfera nije bila između igrača. Stvorilo se zajedništvo, to je to. Samo treba da ostanemo takvi do kraja”, rekao je 34-godišnji igrač Ajaxa piše Index. Međutim, objave na društvenim mrežama demantuju Tadića.

Srbija je Svjetsko prvenstvo otvorila porazom od Brazila (2:0), a onda i šokantnim remijem s Kamerunom (3:3) prokockavši 3:1.

Potukla se dva igrača?

Srpski mediji o tome uglavnom ćute, ali na društvenim mrežama i preko WhatsAppa kruže priče da reprezentaciju trese seks-skandal. U glavnoj je ulozi supruga jednog od reprezentativaca, koja je navodno imala aferu s drugim igračem, piše N1.

On je to, izgleda, saznao usred priprema jer je jedan od reprezentativaca to proširio po kampu.

Na treningu je zaiskrilo do te mjere da je došlo do tuče između njih dvojice, pa su ih saigrači i selektor smirivali, navodi N1.

Ono što je zanimljivo je da postoje dvije verzije priče, to jest, čak dva skandala s ljubavnim parovima. Spominju se konkretno imena čak četvorice fudbalera, jednog golmana i dvije velike zvijezde.

Hoće li cjelokupna situacija biti remetilački faktor i okidač za totalno rasulo ili će doći do kohezije u svlačionici koja će rezultirati pobjedom nad Švajcarcima, saznaćemo u petak oko 22:00, kad završi utakmica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
01.12.2022-07:20 07:20

…e da se srb fudbaleri slože /4 s/ drhtali bi svi fudbaleri i ekipe SVETA…!
/čuda neviđena -brzo ce kuci /

Kizami
01.12.2022-10:07 10:07
Reply to  RIR

Misliš drhtali bi u strahu za svoje supruge i devojke.

cetinje
02.12.2022-04:46 04:46

A nista novo Srpska posla,samo im ne “diraj”takulin.