Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Meč u Pazaru prekinut zbog skandiranja ratnom zločincu

Pristalice Partizana su tokom poluvremena skandirale ime osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića, potom i ''Nož, žica, Srebrenica''

Utakmica između Novog Pazara i Partizana prekinuta je nakon što su igrači domaćeg tima odbili da nastave sa igrom zbog ponašanja navijača crno-bijelih.

Pristalice Partizana su tokom poluvremena skandirale ime osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića, potom i „Nož, žica, Srebrenica“, što se prenijelo i na drugo poluvrijeme. Nakon što je Rikardo postigao treći pogodak u 61. minutu skandiranje je nastavljeno, a igrači domaćeg tima odbili da nastave sa utakmicom.

Apeli fudbalera Partizana predvođenih kapitenom Sašom Zdjelarom nisu urodili plodom, navijači tima iz Humske su nastavili sa svojim repertoarom, pa su igrači Novog Pazara ušli u tunel i u više navrata istakli da nemaju namjeru da se vrate na teren.

Uslijedio je prekid duži od pola sata koji je završen tako što je ispražnjen dio tribine na kom su se nalazili navijači Partizana, nakon čega su fudbaleri oba tima izašli ponovo na teren kako bi odigrali preostalih pola sata.

 

IzvorNova.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
09.08.2021-12:42 12:42

Blago zemlji sa ovakvom omladinom.

Sara
09.08.2021-14:43 14:43

Mene se povrace..sram EU sto se ne javlja..no ih jos uzdize..U njihovim zemljama je fasizam zabranjen!