Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mbape: To što radi Liverpul je nevjerovatno, kao mašina su

Kada gledate sa strane mislite da je to lako, ali nije lako

Napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape oduševljen je izdanjima igrača Liverpula u ovoj sezoni.

Foto: Getty Images

Ekipa sa “Enfilda” na putu je da osvoji svoju prvu titulu prvaka Engleske od 1990. godine, a Francuz je oduševljen načinom na koji igra ta ekipa.

“To što radi Liverpul u ovom trenutku je nevjerovatno. Oni su kao mašina, pronašli su ritam i jedva čekaju svaku novu utakmicu. Nemaju nijedan poraz. Kada gledate sa strane mislite da je to lako, ali nije lako. Igrači su fokusirani, igraju utakmice svaka tri dana i pobjeđuju, pobjeđuju, pobjeđuju”, rekao je Mbape i dodao:

“Problem je što sada svi gledaju u Liverpul i svi će pokušati da urade nešto protiv njih, a oni moraju pokazati da su jaki. Odlična su ekipa i imaju odličnog menadžera”, rekao je Mbape.

Fudbaler Svetaca se povezuje se prelaskom u redove Real Madrida, ali Mbape kaže kako je u potpunosti koncentrisan na PSŽ.

“Svi govore o tome i ja sam kada sam bio mlađi. Međutim sada sam profesionalni fudbaler i znam da nije pravi trenutak. Januar je, najvažniji dio sezone. Zamislite da sada govorim o tome, to ne bi bilo dobro za PSŽ. Sada sam u Parizu i 100 posto sam posvećen klubu. Želim pomoći klubu da nastavi da raste i da osvaja titule i zbog toga nije dobro da govorim o svojoj budućnosti. Mislim na klub zbog toga što mi je pomogao. Došao sam ovdje sa 18 godina. Bio sam talent, ali nijesam bio superzvijezda. Sada jesam zahvaljujući PSŽ-u i reprezentaciji Francuske”, kazao je Mbape.

Izvorklix.ba

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve