Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Mbape razočarao navijače Reala: To nikada neću uraditi u karijeri

Ugledna Marka objavila je da su Mbape i Real Madrid već postigli dogovor i da će on biti ozvaničen nakon osmine finala Lige prvaka gdje se upravo sastaju Real i PSŽ. Pred ovaj dvomeč odlučio je da se oglasi i Mbape koji je demantovao navode da već ima dogovorene uslove snekim drugim klubom, te je poručio da je u potpunosti fokusiran samo na PSŽ

Mbappe je u nekoliko navrata odbio mogućnost da produži ugovor s PSG-om i jasno je dao do znanja čelnicima kluba da će na kraju sezone napustiti klub jer želi novi izazov u svojoj karijeri.

Francuski napadač će PSŽ napustiti bez obeštećenja jer mu na kraju juna ističe ugovor, a prije desetak dana mnogi španski mediji su objavili da će karijeru sigurno nastaviti u Real Madridu.

Ugledna Marka objavila je da su Mbape i Real Madrid već postigli dogovor i da će on biti ozvaničen nakon osmine finala Lige prvaka gdje se upravo sastaju Real i PSŽ.

Pred ovaj dvomeč odlučio je da se oglasi i Mbape koji je demantovao navode da već ima dogovorene uslove snekim drugim klubom, te je poručio da je u potpunosti fokusiran samo na PSŽ.

– Ne, nisam donio još uvijek odluku o svojoj budućnosti. Dvomeč protiv Real Madrida u Ligi prvaka bi mogao dosta toga da promineni. Iako sam slobodan u ovom trenutku da radim šta kod želim i nađem novi klub to još uvijek ne želim. Nikada u karijeri neću to uraditi klubu u kojem igram i potpisati za neki drugi klub dok sam njihov igrač, rekao je Mbappe i dodao.

– Sada sam fokusiran samo na pobjedu u Ligi šampiona protiv Real Madrida, a tek onda ćemo vidjeti šta će se desiti.

PSŽ i Real Madrid svoj prvi meč osmine finala Lige šampiona igraju 15. februara na Parku Prinčeva, dok je revanš utakmica na rasporedu devetog marta na stadionu Santiago Bernabeu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve