Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Mbape iskren: Kada sam rekao da želim otići, mislio sam samo na Real

Fudbaler PSŽ-a tvrdi da je klub želio napustiti isključivo zbog Real Madrida, te da nigdje drugo ne bi mogao otići u ovom trenutku

Zvijezda francuskog fudbala Kilijan Mbape juče je u intervju za RMC poručio da je tokom ljeta želio napustiti Pari Sen Žermen, ali je u razgovoru za L'Equipe pobliže objasnio situaciju.

Fudbaler PSŽ-a tvrdi da je klub želio napustiti isključivo zbog Real Madrida, te da nigdje drugo ne bi mogao otići u ovom trenutku.

– Želio sam napustiti PSŽ. Kada kažem napustiti PSŽ, mislim jedino na Real Madrid koji je poslao ponudu. Mislio sam da je moj period u PSŽ-u završen. Napuštanje kluba bio je logičan potez. Drugi klubovi me ne zanimaju. Vezan sam za Pariz i da sam napustio klub ovoga ljeta, to bi bilo isključivo zbog Reala, objasnio je Francuz.

Dolazak Lionela Mesija u PSŽ izazvao je veliki šok u sportskoj javnosti, a Mbape poručuje kako ga to nije uvjerilo da ostane u klubu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)

– Nijesam promijenio mišljenje o tome da napustim klub zbog Mesijevog dolaska. Privilegija je imati ga u timu jer je veliki fudbaler, ali ja ne mijenjam odluke zbog iznenadnih impulsa. Donio sam odluku i o tome sam dugo razmišljao, dodao je Mbape.

Na kraju Mbape je dodao kako je presrećan što je ostao u PSŽ-u, uprkos stavovima da želi otići.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve