Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Mbape bi mogao da ode iz PSŽ-a prije nego što se očekuje

Kako je prenio Ekip, trogodišnji ugovor je u stvari dvogodišnji, uz opciju nastavka saradnje na još godinu dana, a ta klauzula može da se aktivira samo uz saglasnost Mbapea

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape mogao bi da ode iz tog kluba ranije nego što se očekuje, prenijeli su danas francuski mediji.

Spekulisalo se da će Mbape preći u Real Madrid, ali je francuski fudbaler u maju potpisao novi ugovor sa pariskim klubom, do kraja sezone 2024/2025. Kako je prenio Ekip, taj trogodišnji ugovor je u stvari dvogodišnji, uz opciju nastavka saradnje na još godinu dana, a ta klauzula može da se aktivira samo uz saglasnost Mbapea.

To znači da bi Mbapeov ugovor istekao na kraju sjjedeće sezone i da bi zainteresovani klubovi, prije svih Real Madrid, mogli da pokrenu nove pregovore o transferu, prenio je Jurosport.

Mbape je dobro počeo sezonu, postigao je sedam golova u francuskom prvenstvu i dva u Ligi šampiona.

Mediji spekulišu da Mbape nije u dobrim odnosima sa saigračem Nejmarom. Nejmar se navodno iznervirao što je Mbape sam šutirao, umjesto da mu doda loptu pošto se on nalazio u boljoj poziciji, tokom jednog napada u utakmici sa Juventusom (2:1) u Ligi šampiona.

Trener Pari Sen Žermena Kristof Galtje odbacio je te navode.

“Odnos Kilijana i Neja je dobar i neću da se šalim o tome. Razgovarao sam sa Kilijanom, koji je o tome razgovarao sa Nejmarom, oni rade zajedno na treninzima, često su zajedno na zagrijavanju”, naveo je Galtje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve