Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Masters: Đokoviću težak žrijeb u Rimu

Đoković je postavljen za prvog nosioca, u prvom kolu je slobodan, a u drugom će odmjeriti snage sa boljim iz duela u kojem se sastaju Danijel Evans i Tejlor Fric

Treći masters koji se igra na šljaci, počinje u ponedjeljak, a najbolji teniser svijeta, Novak Đoković nije imao sreće.

Đoković je postavljen za prvog nosioca, u prvom kolu je slobodan, a u drugom će odmjeriti snage sa boljim iz duela u kojem se sastaju Danijel Evans i Tejlor Fric.

Evans je eliminisao Đokovića u Monte Karlu, dok je prvi teniser planete nakon velike borbe savladao Frica na Australijan openu. Bio je to onaj maratonski meč kada je Đoković doživio lakšu povredu, ali je nakon pet setova ipak uspio da se plasira dalje.

U trećem kolu Mastersa u Rimu Novak bi mogao da odmjeri snage sa Grigorom Dimitrovim, dok mu je u četvrtfinalu projektovani protivnik Stefanos Cicipas, osvajač Mastersa u Monte Karlu.

U polufinalu su mogući rivali Andrej Rubljov ili Dominik Tim, dok je na drugoj strani mogući protivnik u finalu Rafael Nadal.

Nakon sjajnog početka sezone i uspjeha na Australijan openu, Đoković je malo u padu forme. Sezonu na šljaci nije počeo dobro – nakon eliminacije od Evansa u Monte Karlu, izgubio je od Aslana Karaceva na turniru u Beogradu. Potom je propustio Masters u Madridu.

Đoković je prošle godine slavio u Rimu kada je u finalu sa 2:0 savladao Argentinca Dijega Švarcmana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve