Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Masa o zdravlju Šumahera: Znam u kakvom je stanju

Osvajač najviše titula prvaka svijeta u istoriji Formule 1 imao je nesreću 2013. godine. Tokom skijanja je pao i udario glavom u kamen, a od tog dana ljekari se bore za njegov život. Dugo je bio u komi, a porodica ne želi da otkriva informacije o njegovom zdravstvenom stanju

Bivši timski kolega i dobar prijatelj Mihaela Šumahera – Brazilac Felipe Masa rekao je da je upoznat o zdravstvenom stanju sedmerostrukog prvaka svijeta, ali da te informacije neće otkriti u javnosti.

Masa i Šumaher, Foto: Essentiallysports.com

Osvajač najviše titula prvaka svijeta u istoriji Formule 1 imao je nesreću 2013. godine. Tokom skijanja je pao i udario glavom u kamen, a od tog dana ljekari se bore za njegov život. Dugo je bio u komi, a porodica ne želi da otkriva informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

“Znam u kakvom je stanju, imam sve informacije. Uvijek sam bio blizak s njim. S njegovom suprugom Korinnom nisam se često družio jer nije dolazila na trke. Moramo znati da ova situacija nije laka. Moramo poštovati porodicu, ne žele da iznose stvari u javnost i ko sam ja da to uradim?”, rekao je Masa.

Istakao je da se svakog dana moli za Mihaela i da se nada kako će se jednog dana vratiti na stazu i biti podrška sinu Miku.

“Sanjam ga često i molim se za njega i da mu bude bolje, da se ponovo vrati na stazu kako bi bio podrška sinu. Molim se da se to dogodi jednog dana”, istakao je Massa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve