Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Marušić: Vjerujem da možemo do povoljnog rezultata i protiv Holandije

Nema vremena za oporavak, ali isto je i njima i nama. Moramo da se spremimo najbolje što možemo, da vidimo kako su oni odigrali protiv Norveške, zaključio je član Lacija.

Sjajno raspoloženje u taboru sokola, dan nakon sjajnog rezultata na gostovanju Turskoj (2:2) u četvrtoj kvalifikacionoj utakmici za Mundijal naredne godine.

Risto Radunović je projektilom iz slobodnjaka u posljednjim trenucima meča obradovao naše navijače, a pored asa FCSB u strijelce se upisao i Adam Marušić.

Defanzivac Lacija je na Bosforu upisao 40. meč u dresu “sokola”.

“Srećan sam zbog gola, možda se malo više čekao, ali došao je”, rekao je Marušić.

“Imao sam drugačiju ulogu, više sam bio naprijed, dok u klubu trenutno igram defanzivnije. Tu sam gdje god da zatreba reprezentaciji”.

Crna Gora je odigrala loših pola sata u Istanbulu, gubila sa 2:0 i djelovalo je da je poraz neizbježan…

“Primili smo dva jeftina gola, ali uspjeli smo da se vratimo, a da Radunovićevim golom uzmemo važan bod. Cilj nam je bio da se nadigravamo, znali smo da ćemo imati šanse, koje moramo da iskoristimo. Uspjeli smo”, istakao je Marušić.

Slijedi subotnji meč u Ajndhovenu protiv Holandije.

“Holandija je mnogo kvalitetnija od Turske, ali u grupi je sve moguće. Uostalom, Turska je pobijedila Holandiju. Nikad se ne zna, iznenađenja se događaju, iskreno vjerujem da možemo da izvučemo povoljan rezultat. Nema vremena za oporavak, ali isto je i njima i nama. Moramo da se spremimo najbolje što možemo, da vidimo kako su oni odigrali protiv Norveške”, zaključio je član Lacija.

Utakmica Holandija – Crna Gora igra se prvog dana vikenda od 20.45.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve