Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Marušić: Idemo na pobjedu protiv Norvežana, remi ne bi bio neuspjeh

Norveška će s poljuljanim samopuzdanjem doputovati u naš glavni grad, pošto je u Malagi izgubila glatko od Turske sa 3:0

Fudbalski reprezentativac Crne Gore Adam Marušić kaže da će naša selekcija ići na pobjedu protiv Norveške u trećem kvalifikacionom meču za plasman na Mundijal u Kataru.

”Sokoli” su uspješno apsolvirali uvodna dva duela, protiv Letonije i Gibraltara, ali pravi test tek slijedi…

– Imamo više samopuzdanja nakon ovih pobjeda, rotirali smo neke igrače i mislim da imamo dobre šanse, rekao je Marušić, koji je odlukom selektora bio van tima protiv Gibraltara.

Remi ne bi bio neuspjeh protiv Erlinga Halanda i družine, smatra as Lacija.

– Ovo je ujednačena grupa, svako svakog može da dobije. Sigurno je da je svaki bod bitan u takvoj grupi. Mogli bi da budemo zadovoljni i ako utakmica završi neriješeno, ali idemo na pobjedu pa ćemo vidjeti kako će se meč odvijati, rekao je Marušić.

Norveška će s poljuljanim samopuzdanjem doputovati u naš glavni grad, pošto je u Malagi izgubila glatko od Turske sa 3:0.

– Nakon naše utakmice odgledali smo taj meč, vidjeli njihove prednosti i mane. Imamo dva dana da se spremimo, a sigurno je da nas očekuje najteži meč u ovom terminu kvalifikacija. Daćemo sve od sebe da slavimo, rekao je Marušić.

Izabranici Stolea Solbakena biće pod velikim pritiskom.

– S obzirom da su izgubili od Turske sigurno će u Podgoricu doći s namjerom da pobijede. Imaju jako kvalitetnu reprezentaciju, nije to selekcija od samo jednog ili dva dobra igrača, imaju ih više, dodao je Marušić.

Rođeni Beograđanin je u dobroj formi…

– Zdrav sam, što je najbitnije. Odigrao sam dosta utakmica ove sezone i nadam se da ću nastaviti u takvom ritmu, zaključio je Marušić.

Meč Crna Gora – Norveška na rasporedu je u utorak od 20:45 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve