Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Marselo Bjelsa preuzima Urugvaj

Materijala ima, Valverde i Nunjez su nadolazeće zvijezde svjetskog fudbala, tu je i Pelistri, Himenez će ostati, a ne treba zaboraviti ni Arauha iz Barselone, koji zbog provrede nije mogao da pomogne u Kataru

Fudbaleri Urugvaja juče su pobijedili Ganu sa 2:0, djelimično odradili svoj dio posla u posljednjem kolu grupe H, ali ih je “izdao” Portugal, koji je izgubio od Južne Koreje sa 2:1, pa su ostali bez osmine finala Mundijala u Kataru i “već viđenog” derbija sa Brazilom.

Eliminacija u grupnoj fazi je ozbiljan neuspjeh za tim koji u svom sastavu ima Fedea Valverdera, Darvina Nunjeza, Suareza, Kavanija, De Araskaetu, Himeneza, Betankura, Vesina, Godina…

Kako stvari stoje ceh će platiti selektor Dijego Alonso, koji je prema svemu sudeći bivši, a njegov nasljednik trebalo bi da bude čuveni Argentinac Marselo Bjelsa.

Popularni “ludak” će imati pred sobom dva jasna zadatka. Plasman na Mundijal 2026. godine i usput sprovođenje bezbolne smjene generacije, pošto se očekuje da Suarez, Kavani, Godin i Kaseres više ne budu dio nacionalnog tima.

Materijala ima, Valverde i Nunjez su nadolazeće zvijezde svjetskog fudbala, tu je i Pelistri, Himenez će ostati, a ne treba zaboraviti ni Arauha iz Barselone, koji zbog provrede nije mogao da pomogne u Kataru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve