Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Marota popustio Konteu: Inter dovodi tri pojačanja ove zime

Konte traži pojačanje u svakoj liniji tima, u veznom redu, Inter će pokušati sve da dovede na pozajmicu sa otkupom Vidala, što će omogućiti Konteu da rotira sa Sensijem i Barelom, ali i dobije iskusnog fudbalera sa kojim je radio u Juventusu.

Bepe Marota je popustio, poslije konsultacije sa vlasnicima, ispuniće želje Antoniju Konteu. I poslije pobjede u Breši, trener Intera je rekao da nema dovoljno igrača, da ne može da rotira i da će to skupo koštati ekipu.

Konte i Marota, Foto: Sportskacentrala.com

On traži pojačanje u svakoj liniji tima, u veznom redu, Inter će pokušati sve da dovede na pozajmicu sa otkupom Vidala, što će omogućiti Konteu da rotira sa Sensijem i Barelom, ali i dobije iskusnog fudbalera sa kojim je radio u Juventusu.

Vidal želi da ode, nema mjesta kod Valverdea, ali Marota mora da se oslobodi Vesina ili Borhe Valera kako bi otvorio mjesto Čileancu.

Problem je i napadač, nije izvjesno da će se Sančez vratiti do početka proljeća, klub mora da reaguje u januaru, pominje se čak i Luka Jović koji bi došao na pozajmicu, ali i još neka imena. Mandžukić je odbio Inter, Konte traži igrača koji će biti dubler za Lukakua koji i dalje igra rovit zbog povrede leđa.

Takođe u odbrani, traži se bek koji pokriva obje strane, neka rješenja se nisu proslavila, Mateo Darmijan je u Parmi, moguće je da stigne na šest mjeseci u zamjenu za Federika Dimarka.

To bi značilo da na oba boka Konte može da računa sa iskusnim fudbalerom, koji je kod njega bio reprezentativac, ali i da proba u nekim mečevima 4-4-2, jer se Godin slabo snalazi u 3-5-2 formaciji i to je osnovna zamjerka nekadašnjem kapitenu Atletika.

Inter kasni bod za Juventusom, ali igraju dobro, do nove pauze ih čeka za vikend gostovanje u Bolonji i meč sa Veronom kod kuće, a u Ligi šampiona će gostovati u utorak u Dortmundu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve