Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Zaslužili smo odmor

Vrlo kratka ljetnja pauza, pa izuzetno teški rivali na evropskoj sceni, onda i međunarodne utakmice i domaći šampionat, a sve to propraćeno čestim povredama, da bi na prvu prvenstvenu pauzu pošli sa pet bodova manje od Budućnosti

Imali su Nikšićani i gori učinak na startu šampionata, ali sigurno ne naporniji avgust od ovog.

Marković, Foto: Cdm.me

Vrlo kratka ljetnja pauza, pa izuzetno teški rivali na evropskoj sceni, onda i međunarodne utakmice i domaći šampionat, a sve to propraćeno čestim povredama, da bi na prvu prvenstvenu pauzu pošli sa pet bodova manje od Budućnosti.

Mučila se Sutjeska i protiv Koma, bez obzira što je imala bolji posjed lopte, stvarala više prilika i djelovala sigurnije, reklo bi se, jedva je stigla do prednosti i ne sluteći da će u finišu uslijediti izjednačenje. U sudiskoj nadoknadi vremena šampion je imao odličnu priliku da zatrese mrežu domaćih, ali ovog puta sreća nije bila na njegovoj strani, kao kad se igralo sa Iskrom ili Slovanom.

Naravno, nijesu zadovoljni plavo-bijeli, a i kako bi kad imaju velike ambicije, a nakon šest kola polovičan učinak (tri pobjedem dva remija i poraz).

“Jedino je dobro što sad predstoji pauza. Bez obzira na rezultate, mislim da smo zaslužili da odmorimo, jer za nama je više nego zgusnut raspored utakmica, s mnogo izazova. Umorni smo, dosta igrača je povrijeđeno, iscrpljeno… Podbacili smo protiv Koma, ali vjerujem da ćemo sad odmoriti kako valja, presabrati se i nastaviti s partijama na kakve je navikla fudbalska javnost, jer Sutjeska se već godinama ne zadovoljava kaskanjem za nekim na tabeli. Petrovac je naš prvi protivnik kroz dvije sedmice i mislim da tom utakmicom treba da počnemo pobjedički niz. Ovakvi rezultati i igre su donekle i očekivani nakon evropske turneje. Slično se dešavalo i lani, pretprošle godine i ne samo Sutjesci, već svim crnogorskim timovima. Sve će doći na svoje mjesto, prvenstvo je dugo i nijesmo izgubili samopouzdanje”, kaže napadač nikšićkog tima Božo Marković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve