Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Markota i Nidam: Cibona mora pasti

"Kao i svi u timu vjerujem da ćemo slaviti protiv Cibone"

Košarkaši Mornara u nedjelju od 18 sati igraće protiv Cibone u 12. kolu regionalne ABA lige.

Foto: Mornar/Media pro

Izabranici Mihaila Pavićevića ubedljivo su poraženi od Tenerifa u minulom kolu FIBA Lige šampiona, prekinuta je serija od četiri vezana trijumfa, a Barani sada žele da se vrate na pobjednički kolosjek, da stignu do sedme pobjede, da nastave borbu za mjesto u vrhu ABA lige.

„Očekuje nas teška utakmica, protiv kvalitetne i rasterećene Cibone, koja u Baru nema šta da izgubi, a može mnogo da dobije. To je veliki adut mog bivšeg tima. S druge strane, imamo kvalitetnu ekipu, forma nam je u usponu, a loše izdanje protiv Tenerifa smo zaboravili. Uspjeli smo da se osvježimo, iamo još vremena i bićemo spremni za meč koji slijedi. Cibonu moramo da pobijedimo ako želimo, a želimo da se borimo za sam vrh ABA lige. Izborićemo se sa pritiskom i Cibonom, siguran sam u to“, poručio je Damir Markota za Sport Klub.

Derek Nidim organizator igre i košgeter Mornara, uoči duela sa Cibonom nema dilemu:

„Očekuje nas utakmica koju moramo da dobijemo. Takve utakmice sa sobom nose i pritisak. Međutim, imamo kvalitet i snage da stignemo do pobjede. Kao i svi u timu vjerujem da ćemo slaviti protiv Cibone, a što se nas tiče svaka utakmica ima već sada težinu kao da je u pitanju polufinale plej-ofa. Svaki duel je finale i u svakom želimo pobjedu. Idemo korak po korak. Cibona mora i pašće u Baru“, naglasio je Derek Nidam za Sport Klub.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve